Carl Wilhelm Kjellberg

Carl Wilhelm Kjellberg föddes 1920 och dog 198?. Han var son till William Gibson Kjellberg och Adine von Geijer. Gift 1946 med socionom Marja Jansson, född 1921, dotter till dir Hugo Jansson och Rut Hansson. Barn: Marie Kjellberg (1947-), Staffan Kjellberg (1950-), Beata Kjellberg (1956-) och  Caroline Kjellberg (1958-).

Direktörsassistent SAS 46, chef och innehavare av handelsbolaget Wilson & Co från 1950, verkst dir i samma företag när det ombildats till Wilson & Co AB, Söderströms bilverkstad AB i Gbg o Gust.Ericsson & Co AB i Sthlm från 56. Styrelseledamot i  Gbgs hamn-arb:kont 57, Gbgs speditörförening 59, AB Godstrafik & Bilspedition 59 m. fl. företag – Ordförande i Ålderstigne o sjukl. tjenares pensionsinrättning 56 samt styrelseledamot i Royal Bachelor’s Club och medlem i Rotary.

Var huvudägare i Wilson & Co AB tills bolaget såldes till Bilspedition på 1980-talet.

2 svar på ”Carl Wilhelm Kjellberg”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.