Personer

Axel Broström

Axel Broström

Artiklar om enskilda personer i Göteborg och från Göteborgs historia. Viktiga personer, kända personer, original eller bara personer som nån av oss som gör sajten tycker det ska finnas ett inlägg om. För den som är intresserad av dessa artiklar och inlägg finns det flera sätt att ta sig in i materialet.

Dels finns alla inlägg ordnade i tidsordning, med det nyaste först och det äldsta sist. Se vad vi har publicerat sen sist och följ olika länkar djupare in i sajtens material.

En annan möjlighet är att utifrån namnet leta reda på personen av intresse. Personregistret omfattar de flesta personer som nämns i olika inlägg och artiklar.

Om bara efternamnet är känt kanske istället släktregistret är det bästa stället att börja. En genomgång av innehållsförteckningen kanske också duger bra.

Om inget annat fungerar finns ju dessutom alltid möjligheten att söka eller att rota igenom arkivet på ett par andra sätt. En del inlägg ingår i serier av inlägg som berör samma ämne eller har andra beröringspunkter.

 [otw_is sidebar=otw-sidebar-5]