Handel och sjöfart

Handel och sjöfart

Artiklar om handel, transporter, sjöfart, rederier och fiske i Göteborg och omkring Göteborgs. Företag och verksamheter som satt spår eller är välkända. Men också ganska okända företag för att vi som gör sajten tycker det är intressant att få veta lite mer om det som är lite mer okänt, men kanske säger en hel del om staden. För den som är intresserad av dessa artiklar och inlägg finns det flera sätt att ta sig in i materialet.

Dels finns alla inlägg ordnade i tidsordning, med det nyaste först och det äldsta sist. Se vad vi har publicerat sen sist och följ olika länkar djupare in i sajtens material.

En annan möjlighet är att använda företagsregistret. Artiklar om företag kan också hittas genom att kolla i släktregistret som omfattar de flesta familjer och släkter som nämns i olika inlägg och artiklar. Förutsatt att det handlar om göteborgsfamiljer. Enskilda personer kan sökas upp i det omfattande personregistretEn genomgång av innehållsförteckningen kanske också fungerar bra.

Om inget annat fungerar finns ju dessutom alltid möjligheten att söka eller att rota igenom arkivet på ett par andra sätt. En del inlägg ingår i serier av inlägg som berör samma ämne eller har andra beröringspunkter.

FÖRETAGSREGISTER

DE SENASTE INLÄGGEN OM HANDELSHUS OCH ANDRA FÖRETAG

 

 [otw_is sidebar=otw-sidebar-5]