Märtha och Gustaf Ågrens Stiftelse vid Sektionen för urologi, Sahlgrenska sjukhuset

Stiftelse grundad av Märtha och Gustaf Ågren med ändamålet:

Stiftelsens ändamål skall vara, att främja forskning och utbildning inom det urologiska verksamhetsområdet. Medlen skall huvudsakligen användas för att bekosta inköp av utrustning för urodynamisk forskning, samt utveckling och forskning inom prostatacancerns område.De ändamål, vartill stiftelsens medel sålunda må användas, skall vara sådana, att stiftelsen uppfyller de villkor, som enligt lagen om statlig inkomstskatt 7 § 6 mom eller motsvarande lagrum skall vara uppfyllda så att stiftelsenskall vara begränsat skattskyldig.

Hade tillgångar på 5 miljoner kronor vid utgången av 2015. Förvaltas av SEB Institutioner och Stiftelser.

Advertisements

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.