Per Norfeldt

Per Nordfeldt är son till Bernt Norfeldt (1926-2006) och Lilly Hjalmarsson (1923-). Läkare och gift med Rose McKay (1956-). Idag är hon gift med en Alexander Rinman som hon också enligt en del källor bor ihop med och vars ålder stämmer med Per Norfeldts. Någon Per Norfeldt existerar inte så troligen är det samma man. De har sonen Marcus Norfeldt.

Rose McKay och Marcus Norfeldt sitter i styrelsen för bolaget Klarberry AB på vars adress Alexander Rinman är skriven. Enligt Ratsit är Rinman också ägare av bolaget. Alexander Rinman har tidigare varit delägare i bolaget Norfeldt & Partners med brodern Sven Norfeldt. Det enda Klarberry gör är att förvalta pengar och det finns ingen omsättning i företaget.

Per Norfeldt/Per Ingvar McKay/Alexander Rinman är mest känd för en märklig bok som gavs ut för lite över 10 år sen, Being or Nothingness. Boken skickades ut till utvalda mottagare som alla blev mycket konfunderade. Det blev en omfattande diskussion om varför de fått boken, varför och från vem. Så småningom kom det fram att det var Per Norfeldt som låg bakom boken även om han förnekat att han själv är författaren utan bara översättare. Boken gavs ut på ett förlag, Atremi, som senare även gett ut en bok av hans mor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.