Bernt Norfeldt

Bernt Ingvar Norfeldt föddes 1926 och dog 21 mars 2006. Han var gift med Lilly Hjalmarsson, född 17 maj 1923. De fick tre söner, Stig Norfeldt (1955-), Per Norfeldt (1956-) och Sven Norfeldt (1959-).

Han var ägare av Vattenfabriken Ägir AB samt fastighetsägare med fastighet på bl.a. Mackliersgatan i Johanneberg. Dessutom var han engagerad i Sällskapet Örgryte Odalmän såväl som i Rotary där han 1985-86 var president i Göteborg-Kungsporten Rotaryklubb.

Lilly Hjalmarsson har skrivit en bok om sitt liv genom spökskrivaren Lena Katarina Swanberg, Lilly minns. Boken är utgiven på samma förlag som gett ut sonen Per Norfeldts böcker. Sonen Sven Norfeldt har idag bland annat bolaget Ägir Invest AB.

Advertisements

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.