Advertisements

Upptäck historien - Familjerna, företagen och handelshusen

Fritz Lang

Fritz Lang föddes i Göteborg 1817 som son till Conrad Friedrich Lang och Sara Minten. Studerade i Uppsala 33; med. kand. 38; med. lic. 39; med. doktor 41; kir. mag. s. år. Underläkare vid Serafimerlasarettet i Sthlm 40—41; praktiserande läkare i Göteborg fr. 43; läkare vid Särö badanstalt från 45; överläkare vid  Allm. o. Sahlgrenska sjukhusets medicinska avdelning. fr. 55. Ledamot i Vetenskaps o. Vitterhetssamhället i Göteborg 46. Död i  Göteborg 1857.

 

  •  
    Challenging the myth that Fritz Lang's best work ended when he reached Hollywood, Reynold Humphries takes a new look at seventeen of the director's twenty-two American films. Made between 1936 and 1956, these films- "Fury," "You Only Live Once," "You
    $28.00  from Walmart US
Advertisements

Kommentera