Advertisements

Upptäck historien - Familjerna, företagen och handelshusen

4 Responses to Lazarus om Theodor Mannheimer

  1. […] nyligen. Varvet blev snart det ledande i Göteborg. 1878 utökades aktiekapitalet i bolaget och Theodor Mannheimer blev stor […]

  2. […] De största ägarna blev Jonas Kjellberg, C.A. Kjellberg, William Gibson, Olof Wijk d.y, och Theodor Mannheimer. Jonas Kjellberg började arbeta i Skandinaviska Kredit AB som delvis finansierat […]

  3. […] var son till finansmannen Theodor Mannheimer och Hanne Meyer samt bror till finansmannen Herman […]

  4. […] i Göteborg, död 10 aug 1942 i Jonsered, var en svensk finansman. Han var son till finansmannen Theodor Mannheimer och Hanne Meyer, bror till advokaten och politikern Otto Mannheimer samt farbror till advokaten […]

Kommentera